Active Solution framröstats som "AI-partner of the year" under Microsofts prestigefyllda Partner Inspiration Day 2023

Active Solution fortsätter att vara en förebild i den digitala framkanten genom att säkra en av de mest prestigefyllda utmärkelserna som Årets AI-partner under Microsoft Sveriges Partner Inspiration Day 2023, bara ett år efter att ha vunnit inom "Digital & App Innovation".

Under en glittrande ceremoni den 19 september, mottog Active Solution en av de mest eftertraktade utmärkelserna som Årets AI-partner vid Microsoft Sveriges årliga Partner Inspiration Day 2023. Denna prestation kommer endast ett år efter att företaget triumferade som vinnare inom kategorin "Digital & App Innovation".

Therese Treutiger, ansvarig för Microsofts partnerverksamhet i Sverige, betonade vikten av partnerskap. Evenemanget, som syftar till att uppmärksamma och fira exceptionellt innovativa arbete inom Microsofts svenska partnernätverk, lyfte fram Active Solution som en av de företag som har gjort betydande framsteg inom AI-området, ett område som har sett en explosionsartad tillväxt detta år.

Active Solution har blivit erkända för sitt paketerade erbjudande "Active AI: 2 week Proof-Of-Concept", ett initiativ som har lyckats demonstrera snabb och effektiv kundtillväxt genom att erbjuda tydliga lösningar på Azure Marketplace. Denna framsteg har inte bara ökat synligheten utan även förstärkt förståelsen bland Microsofts försäljningsstyrkor och gemensamma kunder.

Denna upprepad framgång är en tydlig indikation på Active Solutions förmåga att inte bara hålla jämna steg med den snabba digitala utvecklingen, men även att leda vägen genom nyskapande och kreativ användning av AI-teknologi. Genom att kontinuerligt sträva efter innovation och excellens, står Active Solution som en av de ledande aktörerna i den svenska teknologibranschen, med en förmåga att skapa meningsfulla och effektiva lösningar som svarar mot dagens mest brådskande digitala utmaningar.

Vi är otroligt stolta över att än en gång bli erkända för vårt arbete inom det digitala området. Denna utmärkelse är ett bevis på våra medarbetares hårda arbete, dedikation och oupphörliga strävan att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar våra kunders förväntningar. Vi ser fram emot att fortsätta vårt framgångsrika partnerskap med Microsoft och att fortsätta vara i framkant av teknologisk innovation.
— Kjell Svanström, VD, Active Solution

Med denna senaste utmärkelsen cementerar Active Solution sin position som en pålitlig och innovativ ledare inom teknologibranschen, med en förmåga att framgångsrikt navigera och påverka den snabba utvecklingen inom AI-teknologin. Företaget ser nu fram emot ytterligare ett framgångsrikt år, där de kommer att fortsätta att driva innovation och framsteg tillsammans med Microsoft och andra partners inom ekosystemet.

Active Solution

Active Solution är din partner för smarta och innovativa digitala lösningar. Vi erbjuder konsulttjänster inom systemutveckling, molnbaserad utveckling, artificiell intelligens och digital transformation. Vi arbetar med olika branscher och tekniker och vi anpassar oss efter dina behov. Vi kombinerar färdiga komponenter med systemutveckling för att ge dig bästa möjliga resultat.

Föregående
Föregående

Julgåva 2023 - Läkare Utan Gränser

Nästa
Nästa

Active Login stödjer nu Verifiering av BankID digitalt ID-kort